Tips

Home/Tips

Aankoopmakelaar Utrecht 

de-aankoper, de enige 100% NVM aankoopmakelaar van Utrecht Waarom is de-aankoper in 5 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste aankoopmakelaar van Utrecht? Dat is tegelijkertijd een leuke en een lastige vraag om antwoord op te geven. Als we naar de verschillen kijken met andere makelaars en aankoopmakelaars in Utrecht, dan komt er duidelijk één groot verschil naar voren: de-aankoper is de enige NVM aankoopmakelaar in Utrecht die maar één dienst verleent en dat is aankopen!

28 november, 2017|

Leennormen 2018 bekend

De nieuwe leennormen voor het jaar 2018 zijn bekend. Een kort overzicht. Voor tweeverdieners wordt bij het bepalen van het financieringslastpercentage in 2018 het inkomen van de minst verdienende partner voor 70% meegeteld. Nu is dat nog 60%. De komende jaren zal dit percentage verder stijgen naar uiteindelijk 100%.

24 oktober, 2017|

Aankoopmakelaar Utrecht: Regeerakkoord 2017 – 2021

Wat betekent dit voor de woningmarkt in Utrecht? Gisteren heeft de informateur het regeerakkoord gepresenteerd. Hieronder een overzicht van de voor de vastgoedmarkt relevante beleidsvoornemens: Woningbouw De vrijblijvendheid bij nieuwbouw verdwijnt: zoals de NVM heeft bepleit komen er prestatieafspraken [...]

11 oktober, 2017|

Aankoopmakelaar Utrecht

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en je kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op funda kun je zelfs snel laten uitrekenen of het huis van je keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is.

14 augustus, 2017|