Ervaringen2018-08-13T15:41:39+00:00

Een woning kopen met de aankoopmakelaar van Utrecht

Aankoopmakelaar de-aankoper is al jaren actief in de regio Utrecht en koopt jaarlijks circa 175 huizen aan. Dit betekent dat u kunt rekenen op een aankoopmakelaar met kennis van de Utrechtse woningmarkt.

de-aankoper hanteert aantrekkelijke tarieven en kan extra scherp onderhandelen omdat hij een onafhankelijke aankoopmakelaar is. En dankzij de transparante werkwijze weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

aankoopmakelaar de-aankoper utrecht Dom

Hoe beoordelen anderen de-aankoper?

In de afgelopen jaren heeft de-aankoper vele honderden mensen begeleid bij de aankoop van een nieuwe woning. We staan erom bekend dat we zeer goede marktkennis hebben, enthousiast zijn, onze afspraken nakomen en snel reageren. De huizenkopers beoordelen de-aankoper gemiddeld met een 9!

Lees hieronder hoe andere huizenkopers de-aankoper beoordelen:

“In onze zoektocht naar een woning in Utrecht Oost hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van de Aankoper. De redenen voor ons om gebruik te maken van een aankoopmakelaar, waren met name het beperkte aanbod van ‘goede’ huizen in Utrecht Oost en de snelheid waarmee die huizen verkocht worden. Zonder aankoopmakelaar kom je er simpelweg minder snel (of niet) tussen en heb je vaak een informatieachterstand. Met aankoopmakelaar word je toch beschouwd als een serieuzere partij die ook weet hoe de financiële vlag erbij hangt. Bovendien baseer je de beslissing om al dan niet een bod uit te brengen in de regel op slechts één bezichtiging. Wij vonden het prettig om ons tijdens een bezichtiging te kunnen focussen op de vraag of we het een fijn huis vonden. Op al het andere kan de aankoopmakelaar letten. Maar dan is het dus wel zaak, om een goede aankoopmakelaar in de arm te nemen. Wij hebben met vier aankoopmakelaars een kennismakingsgesprekje gehad, ter oriëntering. De Aankoper was zeker niet de goedkoopste, maar kwam bij ons wel als beste uit de bus. De persoonlijke klik speelde voor ons een belangrijke rol. De Aankoper (wij werden bijgestaan door Wietse) bleek een goede keus. De communicatie verliep soepel, voornamelijk via e-mail, maar ook telefonisch en via de app. Geen verbeterpunten, wat ons betreft. De werkwijze m.b.t. bezichtigingen vonden wij ook prettig. Tijdens de bezichtigingen liep Wietse afwisselend samen met ons en op eigen houtje door het huis. Terwijl wij het huis op ons lieten inwerken, keek Wietse vooral naar de staat van het huis (indeling, kozijnen, afvoer, etc.) maar ook naar de omgeving (wie woont ernaast of tegenover (studentenhuis?), drukke straat, etc.). Hij wees ons dan terloops op goede of zwakke punten. Na de bezichtiging, bespraken we het huis en de omgeving in detail en gaf Wietse een initiële inschatting van de bandbreedte van de marktwaarde van het huis en wat eventueel een goed bod zou zijn. Als we zouden willen bieden, dan zou Wietse nog dezelfde dag een grondigere berekening maken van wat het bod zou moeten worden. Wij vonden de inschattingen van Wietse telkens realistisch. Hij is ook scherp en helder over wat naar zijn inschatting een realistisch bod is (o.b.v. verkopen in de nabije omgeving, staat en locatie van het huis, etc.) en vanaf welk punt je eigenlijk meer (of te veel) betaalt omdat je het huis heel graag wil hebben of omdat je het zat bent om overboden te worden. De aankoop van onze woning verliep uiteindelijk erg soepel. Nadat ons bod geaccepteerd was (op een zondag -> Wietse had er geen enkel probleem mee om één en ander in het weekend uit te onderhandelen), ontvingen we direct een ‘to do’ lijstje (financiering, bouwkundige keuring, taxatie, etc.) met een aantal suggesties van partijen met wie de Aankoper goede ervaring heeft. Erg overzichtelijk. Binnen een week was de koopakte getekend, nadat de taxatie en bouwkundige keuring al waren uitgevoerd. Wij kunnen Wietse van De Aankoper van harte aanbevelen (en hebben dat inmiddels ook al gedaan, bij familie).”

1 augustus 2018

Koper Ooftstraat 18, Funda.nl

“We hebben de-aankoper in de arm genomen voor de aanschaf van onze nieuwe woning in Utrecht, omdat Wietse en Menno gespecialiseerd zijn in aankoop en geen verkoopportfolio hebben. Binnen twee weken hadden we een woning! Het contact verliep goed, het team is uitstekend bereikbaar (telefonisch, via de mail en whatsapp), heeft kennis van zaken en we werden continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen bij de onderhandelingen. Een aanrader voor wie vlot en gericht een woning in Utrecht wil kopen.”

23 juli 2018

M. Bergmans, Funda.nl

“Dit was van begin tot eind een fantastische eerste-huis-aankoop ervaring. Menno Grandia is een geweldige aankoopmakelaar: hij is deskundig, hij kent de Utrechtse huizenmarkt en omgeving tot in alle hoekjes en gaatjes en is simpelweg de juiste man op de juiste plek. Ik had alle vertrouwen in Menno en zijn team – en op die manier kon ik zonder zorgen de markt instappen en heb ik geen enkel moment stress ervaren tijdens het kopen van mijn huis. Menno is goed bereikbaar en plezierig om mee samen te werken – en bij een eventuele volgende verhuizing sta ik weer bij hem op de stoep.”

19 juli 2018

I. Lazaroms, Funda.nl

“Vakkundig, vriendelijk en snel geholpen. In deze hectische tijd heeft Menno ervoor gezorgd dat wij snel en op de juiste wijze onze woning konden aankopen. Hierbij hebben wij op de overspannen markt de juiste prijs voor het juiste huis betaald. Bij de aankoop wist Menno zeer goed waar hij over sprak en heeft hij ons op keurige wijze begeleid in het aankopen van de woning. Mocht je opzoek zijn naar iemand met kennis over het vak dan is De aankoper zeker een aanrader.”

19 juli 2018

W. van't Hof, widbm.nl

“Als twintiger je allereerste huis kopen op een oververhitte woningmarkt zoals die in Utrecht is een moeilijke beslissing. De aankoper heeft mij in de zoektocht naar een geschikt huis daarin erg goed begeleid. Vooraf geven ze een goede uitleg over de te nemen stappen vanaf het moment dat je ze in dienst neemt. Ze zijn naar iedere bezichtiging mee geweest en hebben mij daar zeer goed begeleid in waar ik op moest letten. Ook bij de onderhandelingen bieden ze de juiste informatie en begeleiding. Erg tevreden over de-aankoper en zeer aan te raden.”

14 april 2018

T. Kraaij, Funda.nl

“Menno heeft ons met professionaliteit en nuchterheid goed geholpen in het hele aankoopproces. Hij kent de makelaarswereld goed.”

2 april 2018

J. van Tiggelen, Funda.nl

“Dankzij de hulp van de-aankoper is het binnen anderhalve week gelukt om een mooi appartement te kopen! De communicatie verliep altijd erg snel en soepel en ik ben goed begeleid en geholpen in alles wat er komt kijken bij het kopen van een woning. Ik ben erg tevreden!”

19 maart 2018

D. Smit, Funda.nl

“Heel fijn contact met het team van de aankoper. Ze luisterden goed naar onze wensen en wisten dat te vertalen naar gericht advies over het aanbod en konden snel schakelen toen we voor ons “droomhuis” wilden gaan.”

26 februari 2018

M. Snijders, Funda.nl

“Menno Grandia kent de Utrechtse woningmarkt op zijn duimpje. Hij heeft me goed geadviseerd bij bezichtigingen en de aankoop van mijn huis. Met name als het gaat om bouwkundige gebreken, die ik als koper echt niet zag of waar ik geen weet van had. Ook nadat mijn bod geaccepteerd was heeft hij me met advies bijgestaan. Een top makelaar met wie het prettig zaken doen is!”

18 februari 2018

B. Deuss, Funda.nl

“In de hectiek van de huidige woningmarkt zijn wij uitstekend begeleid door de-aankoper. Duidelijke en prettige communicatie, goede bereikbaarheid en adviezen hebben wij zeer gewaardeerd. Een aanrader voor een ieder die in Utrecht eo een koophuis zoekt.”

6 februari 2018

A. de Koeijer, Funda.nl

“Voor de aankoop van onze woning buiten Utrecht hebben we contact gezocht met de-Aankoper. Gedurende de onderhandeling hebben ze ons continu op de hoogte gehouden van de acties en ons geadviseerd in de te nemen beslissingen. Door hun kennis van zaken, ervaring, zakelijke benadering en snelle service zijn we erg tevreden met dit aangekochte huis met behulp van Menno en Wietse.”

2 februari 2018

R. Spronk, Funda.nl

“Goed bereikbaar, snel in handelen en zeer deskundig! Blijft realistisch en laat zich niet gek maken! Benoemt zowel de goede punten, aandachtspunten als zwakke punten waardoor er een helder beeld van een huis of situatie ontstaat. In een markt waarin je als koper niet bekend is is de Aankoper een uitstekende gids met de juiste kennis in huis.”

13 december 2017

C. Magis, Funda.nl

“Prettig contact, steeds vol goede moed, deugdelijk advies, snel, vriendelijk, zakelijk en neutraal waar nodig. Een 8 en geen 9 voor communicatie en meer door de inhoud dan om het contact, omdat ik in het begin zelf geen idee had wat ik wel en niet kon verwachten, maar hier al doende wel achter kwam. Wellicht had (tijdens de eerste kennismaking op kantoor) enige voorinformatie over, of wat meer nadruk op, het hele (zoek)proces wat twijfel weg kunnen nemen. Zonder Wietse had ik in de huidige overspannen huizenmarkt dit huis niet kunnen aankopen, en die waarde is eigenlijk niet in geld uit te drukken.”

7 december 2017

S. Velsink, Funda.nl

“Erg fijn makelaarskantoor met: kennis van de huizen markt in Utrecht en groot netwerk snel en effectieve communicatie, reageert vrijwel direct op mail betrokken bij bezichtigingen met juiste adviezen.”

22 november 2017

P. Plantinga, Funda.nl

“Voor de aankoop van deze woning de-aankoper, aankoopmakelaar in Utrecht ingeschakeld. Zeer tevreden met het resultaat. Bedankt Menno, Wietse en Julie.”

13 november 2017

L. Koning, Funda.nl

“de-aankoper in Utrecht heeft ons geholpen bij onze zoektocht naar een nieuwe woning. Wietse, Julie en Menno zijn fijne mensen om mee te werken. Je merkt dat ze heel veel ervaring hebben in de huidige overspannen Utrechtse huizenmarkt en dat ze de verkoopmakelaars in Utrecht en omgeving goed kennen. Informeel maar zakelijk, dat waren voor mij de belangrijkste eigenschappen. Een aankoopmakelaar die we zeker weer in zullen schakelen.”

31 oktober 2017

S. Neslo, widbm.nl

“Menno, Wietse en Julie zijn vriendelijk, spontaan, deskundig en zeer bereikbaar. De aankoop ging vlot en probleemloos.”

6 oktober 2017

S. Stubenitsky, Funda.nl

“Oorspronkelijk waren we de zoektocht naar een woning in Utrecht en omstreken zonder aankoopmakelaar gestart, maar al gauw bleek dit vrij lastig; huizen werden razendsnel verkocht en daarnaast hadden we totaal geen idee wat nu een reeele bieding was indien we een leuk huis hadden bezichtigd. Tenslotte werd er vrijwel continu overboden. Op aanraden van kennissen kwamen we bij de-aankoper terecht. Al bij de eerste bezichtiging van een woning met de-aankoper bleek het nut van het inschakelen. Wij hadden de woning al eerder gezien en overwogen de vraagprijs te bieden, maar de-aankoper gaf direct aan dat de woning veel te hoog geprijsd was en hij adviseerde dat als we zouden willen bieden we ver onder de vraagprijs konden bieden. Uiteindelijk hebben we van deze woning afgezien en zijn er daarna nog heel wat bezichtigingen bij andere woningen geweest ( in eerste instantie zelf en bij interessse een tweede bezichtiging met de-aankoper). Waar wij de verwachting hadden dat de-aankoper pro-actief met nieuwe woningen voor ons aan zou komen, bleek dat niet het geval. Zodra we echter iets gevonden hadden waarvoor we ze mee wilden hebben was dat altijd mogelijk; ongeacht of dat dat de dag erna bijvoorbeeld al was. Uiteindelijk vonden we de woning die we nu gekocht hebben in Maarssen. De onderhandelingen over deze woning zijn volledig door de-aankoper gevoerd en dit had echt niet beter gekund. Onze positie tov andere bieders werd nauwlettend in de gaten gehouden en de-aankoper zat hier bovenop. Ook werd er snel geschakeld en heel transparant met ons gecommuniceerd. Door deze goede werkwijze, de kennis van de markt en de adviezen voelden we ons gesterkt in ons bod en zijn erg blij dat we de trotse eigenaren zijn geworden van deze mooie woning. Hier zijn we de-aankoper dan ook heel dankbaar voor! Het inschakelen van de-aankoper bij het vinden van een woning kunnen we dan ook iedereen aanbevelen!”

21 september 2017

A. Peterse, Funda.nl

“Goed advies, goed en snel onderhandeld. Bouwtechnisch rapport nog aangekaart en koopsom kunnen verlagen.”

20 september 2017

M. Claassen, Funda.nl

“Erg tevreden. Contact en inplannen van bezichtigen verliep vlot. Ik vond het fijn dat er altijd één van tweeën meeging naar de bezichtigingen. Ook met onderhandelen waren ze eerlijk en fijn in het overleg. Uiteindelijk binnen twee weken een huis kunnen kopen.”

13 september 2017

A. Bulten, Funda.nl

“Duidelijke en professionele ondersteuning. Kennen de markt en zorgen voor een goed resultaat. Prettig in de communicatie.”

30 augustus 2017

W. van der Veen, Funda.nl

“Menno en Wietse hebben ons onwijs goed geholpen. Met hun hulp hadden we binnen no time ons droomhuis gevonden. Ze zijn snel, goed in klantcontact onderhouden en zijn altijd vriendelijk en behulpzaam!Zeker in deze moeilijke tijden voor kopers is De Aankoper echt een must om te helpen met begeleiding/onderhandelen. Wij raden iedereen De Aankoper aan!”

21 augustus 2017

J. van de Water, widbm.nl

“Geweldige ondersteuning met de aankoop van onze woning. Korte lijnen en snel schakelen was nodig om in deze verhitte markt iets te kopen. De-aankoper heeft ons perfect ondersteund om een goede strategie te bepalen, goed te helpen met inventariseren van het traject om vervolgens tot een succesvolle onderhandeling te komen. De pure focus op alleen aankopen is uniek en geeft denk ik echt de doorslag. De ervaring en focus op de aankoop is anders dan bij vele conculega’s.”

29 juni 2017

J. van ’t Hoog, widbm.nl

“Zeer goed bereikbaar. Heeft veel bouwkundige kennis. Prettig in de communicatie. Ik zou deze aankoopmakelaar zeker aanbevelen.”

9 juni 2017

H. de Kruijf, Funda.nl

“We zijn erg tevreden over de aankoper. Zeker fijn bij de aankoop van een eerste woning in een overspannen markt.”

3 juni 2017

M. van Schaik, Funda.nl

“Menno en Wietse hebben ons uitstekend geholpen met de zoektocht naar ons nieuwe huis. Ze zijn erg flexibel in het plannen van een afspraak en hebben altijd goed commentaar op dingen waar je zelf niet zo snel op zou letten. Bij het bieden was heel fijn om iemand te hebben die namens ons de onderhandelingen deed, iets waar wij zelf niet veel verstand van hebben. Top!”

26 april 2017

M. Goetze, Funda.nl

“Prettige, deskundige makelaar gespecialiseerd in aankoopbemiddeling. Kent de markt in Utrecht zeer goed. Uitstekende onderhandelaar.”

2 april 2017

A. Ouvry, Funda.nl

“Betrokken aankoopmakelaar. Altijd goed bereikbaar en bereid mee te denken. Ik vind de aankoper deskundig. Achteraf erg blij dat ik de aankoper heb ingeschakeld. Dit heeft mij zeker geholpen een mooi huis te vinden. Ik kan de aankoper aanraden.”

27 maart 2017

L. Bodde, Funda.nl

“Goed te bereiken, doet een stapje extra. Is eerlijk en zegt waar het op staat. Erg tevreden over het hele proces. Vlot verlopen.”

15 februari 2017

M. van ‘t Hof, Funda.nl

“Beide heren zijn zeer deskundig, prettig in de omgang en denken graag mee. Zeer zeker de moeite waard!”

25 januari 2017

H. Lemmen, Funda.nl

“Via de aankoper kreeg ik de mogelijkheid om een aantal mooie huizen als één van de eerste te bekijken. Mijn makelaar Wietse heeft me geholpen met het beoordelen van de kwaliteit van de woning, het bepalen van een geschikt aanbod en heeft er uiteindelijk dan ook voor gezorgd dat ik een woning heb gekocht! Hij maakte tijd om mee te gaan naar bezichtigingen en wist ook goed hoe de markt in Utrecht werkt. Ook na het kopen hadden we goed contact over het vervolgproces en ik hoefde eigenlijk nergens over na te denken omdat ik goed werd geadviseerd. Het fijne vond ik de informele maar toch professionele communicatie en het uiteindelijk boeken van echt resultaat door het kopen van mijn eigen paleisje.”

10 januari 2017

M. Ettes, Funda.nl

“Zeer goede aankoopmakelaar! Wietse Grandia (De-aankoper) zorgt altijd voor een snelle reactie en neemt veel werk uit handen. Uitgebreid netwerk en goede vakkennis. Daarnaast ook erg vriendelijk en professioneel. Absoluut een aanbeveling waard!”

12 december 2016

M. Hakvoort, Funda.nl

“Wietse en Menno waren goed bereikbaar, ze gaven goede adviezen tijdens de bezichtigingen en handelen snel.”

12 december 2016

J. Riegman, Funda.nl

“Wij hebben de Aankoper (Wietse) ingeschakeld voor de zoektocht naar en aankoop van ons nieuwe huis in de omgeving van Utrecht, vanwege de hectische markt en onze onervarenheid in onderhandelen. Precies alles wat we gehoopt hadden is gelukt: het super huis waarvan we dachten dat we het nooit konden kopen, voor een fijne prijs en met een kritische blik beoordeeld, helemaal top! En naderhand advies over een goede notaris en hypotheekadviseur in de buurt, zeer prettig als je naar een nieuwe regio verhuist. Echt ontzettend bedankt voor alle goede hulp en het wegnemen van onze zorgen, petje af! :-).”

9 november 2016

L. Braspenning, Funda.nl

“Wij zijn zeer tevreden over Wietse en Menno. Beide hebben ons met hun kritische blik en hun enthousiasme zeer goed geholpen tijdens alle bezichtigingen. De communicatie liep altijd vlekkeloos en ze waren ten alle tijde bereikbaar. Ze hebben ons in het gehele proces uitstekend bijgestaan en willen hun daarvoor natuurlijk erg bedanken!”

25 oktober 2016

M. Van Elk, Funda.nl

“Na zelf geruime tijd op zoek naar een eerste huis en diverse biedingen te hebben gedaan, heb ik de aankoper ingeschakeld. Een paar weken later was het al prijs! Contact verliep erg goed met beide heren en ze stonden altijd klaar als ik vragen had. Zeker in deze tijd in Utrecht is een aankoopmakelaar erg handig!”

19 augustus 2016

S. Beck, Funda.nl

“Enorm blij met de deskundige hulp van Menno en Wietse! Ze nemen alle tijd voor je en zijn op elk moment van de dag bereikbaar voor de vele vragen die bij het kopen van een eerste huis komen kijken. Daarnaast maken ze ook nog eens perfecte cappuccino. Heren, dank jullie wel!”

28 juni 2016

D. van Bentem, Funda.nl

“Tevreden over de samenwerking van begin tot eind! Menno en Wietse zijn fijn om mee te schakelen. Hebben in een tijd waar veel huizen boven de vraagprijs worden geboden in Utrecht toch € 9.000 van de vraagprijs af weten te halen. Bedankt!”

16 juli 2016

Leon, widbm.nl

“Enorm blij met de deskundige hulp van Menno en Wietse! Ze nemen alle tijd voor je en zijn op elk moment van de dag bereikbaar voor de vele vragen die bij het kopen van een eerste huis komen kijken. Daarnaast maken ze ook nog eens perfecte cappuccino. Heren, dank jullie wel!”

28 juni 2016

Daniëlle, Funda.nl

“Ik was al ruime tijd zelf op zoek en had al een paar biedingen gedaan, maar zonder aankoopmakelaar slaagde ik er niet in een huis te kopen. Ik heb toen toch de-aankoper ingeschakeld en die heeft mij het eerstvolgende huis waar ik op wilde bieden bezorgd, door snelheid en een passende strategie die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Contact verliep prettig en voelde nooit dwingend, de keuze lag altijd bij mij.”

28 juni 2016

Mayke, Funda.nl

“Wietse en Menno van de de-aankoper hebben ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis. In het kort zouden we ze bij iedereen kunnen aanraden, ze hebben de 10 verdiend wat ons betreft. Ze reageren snel, correct en we hebben bij elk punt op ze kunnen rekenen om ons te helpen om ons hoofd niet te verliezen bij de huizengekte van afgelopen jaar. Menno heeft ons het meeste geholpen bij de bezichtigingen en het is heel mooi om te zien hoe hij aan de ene kant verliefd kan worden op een huis terwijl hij je ook de rationele afweging laat maken, hij heeft ons gewezen op punten die aandacht nodig hadden en heeft elke keer heel duidelijk kunnen aangeven waarom hij het huis op een bepaalde waarde schatte. We hebben een aantal keer achter het net gevist maar we hebben er elke keer een goed gevoel overgehouden omdat we konden verklaren waarom wij voor dat huis niet meer voor overhadden.
Bij de gezamenlijke bezichtigingen heeft hij steeds zijn mening gegeven maar deze nooit opgedrongen. Er werd bij ons huidige huis overgegaan naar een bieding met een eindtijd, Menno en Wietse waren zo duidelijk in hun waardebepaling dat we ons eerste bod hebben aangehouden zonder dat we daar nerveus van werden. Dit bleek uiteindelijk ook het juiste bod te zijn waardoor het winnende bod werd. Een voordeel van een aankoopmakelaar laat zich hier ook zien, Menno en Wietse kunnen een inschatting maken hoe serieus jij als koper bent en deze inschatting ook bij de verkoopmakelaar doorgeven. Menno en Wietse hebben zich gespecialiseerd in de regio Utrecht, dit merk je als klant dat ze daardoor goede relaties hebben opgebouwd met de makelaars en de lokale markt erg goed kennen. Ik vond het erg leuk dat Menno ook enthousiast werd bij sommige huizen die we bezichtigd hebben, dat gaf bij mij een erg persoonlijke touch. Menno en Wietse zullen door je jaren heen veel huizen voorbij zien komen maar je merkt dat ze bij elk huis betrokken blijven. Het was voor ons best spannend om voor het eerst een huis samen te kopen, maar Menno en Wietse hebben het een enorm leuke ervaring gemaakt en we zijn geweldig blij met ons nieuwe huis.”

7 juli 2016

Joris Visscher, widbm.nl

“Ik heb de-aankoper om advies gevraagd, omdat ik al een tijdje naar een woning opzoek was in Utrecht. Ik kwam er slecht tussen. Je kunt merken dat Menno veel ervaring heeft met het proces en precies weet hoe je een en ander aan moet vliegen. De eerste indruk is heel goed, precies wat we nodig hebben. We hopen binnenkort een mooi huis te vinden!”

19 januari 2016

Steven Joosten, widbm.nl

“Menno was very helpful through the whole process. He also showed us all kinds of details that we would otherwise not be aware of. I would recommend him to people looking for house in Utrecht.”

19 mei 2016

S. Soner, Funda.nl

“We hebben eerst 5 maanden zonder makelaar gezocht. Doordat we merkten dat de markt gespannen was, hebben we toch besloten een aankoopmakelaar te nemen. De broers Menno en Wietse hebben ons met veel enthousiasme en optimisme geholpen binnen een maand een woning te vinden. Ze kennen de markt goed. Door deskundig advies van de 2 heren wisten we wat we gingen kopen en wat we moesten bieden om te kunnen concurreren zonder onszelf in problemen te brengen.”

18 mei 2016

L. Groenendaal, Funda.nl

“Na een tijd lang zelf gezocht en onderhandeld te hebben zonder resultaat, besloten we een aankoop-makelaar in te schakelen. We hadden op dinsdag ons droomhuis gevonden en een eerste keer bekeken en wilden niet weer naast het net vissen.
De duidelijke voorwaarden en prijsstelling op de website van De Aankoper in Utrecht sprak ons meteen aan. Diezelfde dinsdag belden we met Menno, een afspraak en tweede bezichtiging volgden snel en vrijdag was de koop mondeling rond.
Menno en Wietse hebben een mooi resultaat bereikt en ons goed begeleid bij de verdere afhandeling van de aankoop. Ze bewaakten het proces uitstekend en namen onze zorgen weg op de punten waar we het erg spannend vonden. We hebben de heren al aangeraden bij anderen!”

17 mei 2016

C. Aleva, Funda.nl

“Zeer tevreden over de verstrekte informatie, de eerlijke adviezen en de behulpzaamheid. Zonder aankoopmakelaar hadden we dit huis vermoedelijk niet kunnen kopen.”

13 mei 2016

S. Hoyer, Funda.nl

“Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Menno en Wietse tijdens onze huizenjacht. Ze zijn helder in communicatie, open en eerlijk. Ondanks onze agenda’s die bepaald niet flexibel zijn, wisten zij vrijwel altijd een bezichtiging voor ons te regelen. Als je een huis in Utrecht wil kopen moet je De Aankoper hebben!”

11 maart 2016

M. Schoenmakers, Funda.nl

“Erg goede ervaringen met Menno en Wietse! Fijne communicatie, reageren snel, zitten er bovenop en deskundig. Door hun goede netwerk en connecties een bezichtiging kunnen regelen wat ik alleen niet gekund had.”

11 maart 2016

S. Wetzels, Funda.nl

“De-aankoper is uitstekend bereikbaar, wat erg belangrijk is bij het kopen van een huis in Utrecht, aangezien die ontzettend snel verkocht zijn. Zowel Menno als Wietse nemen bijna altijd hun telefoon op, en als ze even niet bereikbaar zijn, bellen ze je binnen het uur terug. Voor email geldt hetzelfde! Menno is eerlijk over de huizenmarkt en legt duidelijk uit waar zijn adviezen op gebaseerd zijn, en waar je als koper rekening mee moet houden. En, niet geheel onbelangrijk, beide broertjes zijn gewoon leuke, vriendelijke mannen, die je oprecht willen bijstaan bij het kopen van je (eerste echte) huis. Wij gaan volgende week ons mooie huis betrekken, waar we hopelijk nog heel lang gaan wonen. Maar mochten we tot op zoek gaan naar een groter huis, weten wij al wie we bellen!”

22 februari 2016

C. de Neree, Funda.nl

“Maximaal rendement behaald met Menno en Wietse, snelle actie en reactie. Prettig contact. En met een fantastisch resultaat! We zijn erg tevreden met de kennis en kunde van de de-aankoper.”

2 februari 2016

D. Pekelder, Funda.nl

“Heel goed geholpen door menno en wietse. Fijn dat je snel met ze kan schakelen. Zonder hun hulp was t ons zeker niet gelukt om zo snel voor een goede prijs een huis te vinden.”

27 januari 2016

Smulders, Funda.nl

“Het contact met de makelaar verliep vlot en plezierig. Hij reageerde snel en adequaat op mails en telefoontjes. Heeft voor ons gevoel binnen de beperkte ruimte die er was een prima onderhandelingsresultaat bereikt.”

15 december 2015

B. de Vries, Funda.nl

“Menno en Wietse van de-aankoper.nl hebben ons zeer goed geholpen; snel schakelen, ook buiten kantooruren bereikbaar, bouwtechnische kennis, veel kennis van de markt en van de andere makelaarskantoren in de stad. Uiteindelijk super onderhandelresultaat gehaald in een markt die wordt gekenmerkt door overbiedingen. Super tevreden; echte aanrader!”

9 november 2015

P. Spijkerman, Funda.nl

“Topmakelaar! Na de eerste bezichtiging hebben wij contact gezocht met Menno en we konden gelijk terecht. Snelle en duidelijke communicatie. Door Menno hebben we ons droomhuis gekocht!”

1 november 2015

C. Evers, Funda.nl

“Menno en Wietse hebben me goed begeleid in het aankopen van een woning. Ik heb goede adviezen gekregen en hun communicatie was zeer goed. Goed bereikbaar en ze hielden me goed op de hoogte van de ontwikkelingen.”

16 oktober 2015

W. Veldhuizen, Funda.nl

“Voor vragen konden we altijd even langs komen, bellen of mailen. In het hele proces, vanaf de eerste bezichtiging tot de laatste handtekekening, zijn we erg goed geholpen. Het was een heel spannend proces en uiteindelijk is het huis wat wij dolgraag wilden hebben voor ons geworden. Zonder de hulp van de aankoopmakelaar was dat niet gelukt!”

14 oktober 2015

J. Preuter, Funda.nl

“Het contact was plezierig en makkelijk. De geboden dienstverlening was goed op onze behoefte en ons kennisniveau toegesneden. Met onze wensen als startpunt is gericht en adequaat meegedacht en geadviseerd (resulterend in snel succes).”

12 oktober 2015

R. van Broekhuizen, Funda.nl

“Menno en Wietse kennen de Utrechtse huizenmarkt als geen ander. Ze zijn altijd bereikbaar, geven goed advies tijdens het hele traject, en zonder hen hadden we dit fantastische huis waarschijnlijk nooit kunnen kopen.”

11 oktober 2015

G. Wilbrink, Funda.nl

“Erg tevreden over de-aankoper, professioneel in het werk, persoonlijk in de communicatie en binding. Klein bedrijf waardoor contact en binding persoonlijk is en handelt waar nodig is (ook als dat buiten 9-5 / ma-vrij is). Beide broers energiek en positief ingesteld. Er wordt gewerkt vanuit passie voor het vak. Qua resultaat: sterk in begeleiding, zeer goed in onderhandeling (positie inschatting en op basis daarvan handelen). Geen gouden bergen, maar wel realistisch resultaat.”

24 september 2015

K. Nobel, widbm.nl

“De-aankoper heeft ons geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. We hebben het eerst zonder aankoopmakelaar geprobeerd, maar zijn heel blij dat we de-aankoper hebben ingeschakeld; zeer goed bereikbaar (iedereen, zowel via email als telefonisch), we werden goed en snel op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen, er waren goede en snelle onderhandelingen met de verkopende partij, we kregen goede adviezen over de woning (verwachte kosten verbouwing, vergelijkbare woningen, taxatie etc.) en dat heeft geleid tot een veel lager aankoopbedrag dan de vraagprijs, waardoor wij onze gewenste verbouwingen kunnen uit gaan voeren. Het inschakelen van een aankoopmakelaar lijkt initieel prijzig, maar dat heeft zich helemaal terug verdiend! Wij zouden de-aankoper zeker aanbevelen!”

16 september 2015

L. Verwey, Funda.nl

“Leuke eerste kennismaking, voelt je goed aan. In verdere gesprekken en bezichtigingen neemt hij de tijd voor je, dringt niets op. Duidelijk in communicatie. Afhandeling van de aankoop vlot en zit betrokken. Nazorg is ook prima. zeker een aanrader.”

16 september 2015

T. Meulenbroek, Funda.nl

“Menno en Wietse hebben ons geholpen bij de aankoop van ons eerste huis in Wittevrouwen in Utrecht. We waren niet de enige geïnteresseerden, maar het is toch gelukt om het huis te krijgen en nog iets van de prijs af te krijgen. Communicatie is altijd helder en je hoeft niet lang te wachten op antwoord. Wij zouden de aankoper zeker aanraden.”

1 september 2015

M. Weulen Kranenbarg, Funda.nl

“Als onervaren mensen op de woningmarkt hebben de diensten van de aankoper ons bijzonder geholpen. Zonder hen hadden wij nu niet in ons huis gewoond.”

21 augustus 2015

M. Timmermans, Funda.nl

“Wij zijn erg blij met de diensten waarmee de-aankoper ons heeft geholpen een huis te kopen. De communicatie was goed en professioneel. Het inplannen van bezichtigingen ging snel waardoor we altijd op de eerste dag van bezichtigingen aanwezig waren. Bij het bekijken van een huis was Menno erg informatief en tevens objectief. Wij konden aan Menno merken dat hij veel ervaring heeft met het aankopen van woningen. Wij kunnen de-aankoper van harte aanbevelen.”

20 augustus 2015

M. Mayenburg, Funda.nl

“We zijn heel tevreden met de hulp die we hebben gehad van Menno. Hij is altijd snel te bereiken, vriendelijk en hij verstaat zijn vak. Eigenlijk gewoon exact datgene wat je mag verwachten van een makelaar. Bij de volgende aankoop zullen we zeker weer contact met hem opnemen.”

15 augustus 2015

R. Zeeman, Funda.nl

“Met de aankoop van mijn eerste huis ben ik zeer goed geholpen door Menno en Wietse. Afspraken werken snel gemaakt, de communicatie was goed maar vooral bij de onderhandelingen hebben ze mij op een fantastische manier geholpen. Een aanrader!”

14 augustus 2015

B. Bosch, Funda.nl

“Menno heeft ons veel rust en zekerheid gegeven bij het zoeken en vinden van een geschikte woning in Utrecht, ondanks de grote druk op de markt. Bij het bezichtigen geeft hij voortdurend aan waar de plus- en minpunten liggen van die woning, zaken waar je zelf niet zo gauw op gelet had. Bovendien kent Menno de ins-and-outs van de verschillende buurten in Utrecht en, niet onbelangrijk, het prijsniveau. En als de koop gesloten is, blijft hij stand-by om je de weg te wijzen in het verdere traject, zoals het doornemen van de koopakte e.d. Kortom, De Aankoper heeft ervoor gezorgd dat we met een heel goed gevoel een woning in Utrecht hebben kunnen aankopen.”

6 augustus 2015

“Menno staat altijd voor je klaar. Bij elke bezichtiging staat hij weer te popelen. Hij loopt zeer zorgvuldig met je door het huis; ziet en bekijkt alles. Hij kent Utrechtse woningmarkt door en door en met de verkoopmakelaars heeft hij goed contact. Dit is prettig tijdens de onderhandelingen, die hij voor ons dan ook tot volle tevredenheid heeft afgehandeld. Wietse is de steun en toeverlaat op kantoor en tijdens andere afspraken. Hij staat je altijd vrolijk te woord en maakt meteen de nodige (bezichtigings-) afspraken. Is snel en accuraat.”

30 juli 2015

M. de Jager, widbm.nl

“Deskundig en uitermate professioneel. Korte lijnen en zeer behulpzaam.”

21 juli 2015

P. Ohlen, widbm.nl

“Menno en Wietse hebben ons geholpen bij het hele aankoop proces van ons huis. Hun deskundigheid en assertiviteit hebben ervoor gezorgd dat wij uiteindelijk ons droomhuis hebben gevonden.”

17 juli 2015

M. Bootsma, Funda.nl

“Omdat ik zelf geen verstand had van de woningmarkt en voor het eerst een woning ging kopen, heb ik een aankoopmakelaar ingeschakeld op het moment dat ik een woning op het oog had. Ik kwam bij de-aankoper uit door positieve reviews op internet. Deze keuze is goed bevallen; de-aankoper is snel en prettig in de communicatie, kent de markt en het onderhandelingsspel goed en geeft bruikbare tips en adviezen. Resultaat was dat ik de woning heb kunnen kopen met een goed gevoel over zowel het proces als de uiteindelijke prijs.”

4 juli 2015

J. Hegeman, Funda.nl

“Menno heeft kennis van zaken, kent de markt goed, heeft geweldig geadviseerd in onderhandeling en geeft eerlijk advies (ook om iets juist niet te doen bijvoorbeeld). Daarnaast prettig en vlot in contact. Aanrader dus!”

7 juli 2015

N. Scheltema, Funda.nl

“Wij hebben de samenwerking met de Aankoper als zeer prettig ervaren. Goed bereikbaar, zeer deskundig en fantastische service! Echt een aanrader!”

28 mei 2015

M. Velis, Funda.nl

“Makelaar was makkelijk in het contact, dacht met ons mee, gaf duidelijke adviezen mbt huisstatus en voerde professioneel de onderhandeling.”

18 mei 2015

F. Maagdenberg, Funda.nl

“Prettig contact, Menno en Wietse stonden altijd klaar als we vragen hadden of iets nodig hadden en hebben ons uitstekend geholpen bij het kopen van ons eerste huis!”

30 april 2015

Soydas, Funda.nl

“Fijne communicatie, snel kunnen schakelen en door goede kennis van de markt van de aankoper hebben we ons droomhuis kunnen kopen. Tevens taxatie en bouwkundig rapport laten uitvoeren via de aankoper en dit ook als zeer positief ervaren.”

29 april 2015

Verhagen, Funda.nl

“Het contact met Menno was erg prettig. Menno is direct en open en laat ruimte over voor de eigen gedachten / beelden (niet opdringerig, wel duidelijk).”

7 april 2015

M. Baldwin, Funda.nl

“de-aankoper heeft mij begeleid bij het kopen van mijn eerste woning. Naast een vlotte babbel heeft deze aankoopmakelaar ook bijzonder veel kennis van zaken en is snel in respons en afhandeling. Een prima keus! We zijn gezamenlijk bij twee huizen wezen kijken en hebben uiteindelijk gekozen voor de meest haalbare woning, ook gezien de eigenschappen van de woning en het beschikbare budget. De onderhandeling was stevig en is positief uitgevallen voor mij dankzij de-aankoper. Ik heb de-aankoper al aanbevolen aan vrienden, maar ik zou ook anderen aanraden deze aankoopmakelaar in te schakelen voor de onderhandeling, kennis over de woning en de buurt/stad.”

11 maart 2015

Jeroen van Gameren, widbm.nl

“Wij zijn zeer tevreden over de diensten van de-aankoper. Menno heeft ons begeleid tijdens onze derde aankoop in Maarssen al weer. Goede strategie, snelle reactie en perfecte onderhandeling. Wij zullen het voort zeggen.”

3 maart 2015

S. v. Dijk, widbm.nl

“De-aankoper heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van ons eerste gezamenlijke huis. Zeker omdat wij naar een nieuwe stad verhuisde, was de meerwaarde erg groot. De-aankoper handelde zeer accuraat en snel. We zijn zeer tevreden over de bereikbaarheid en de afhandeling.”

2 maart 2015

“De aankoper heeft mij geholpen met het zoeken en aankopen van mijn huis. Hierbij heeft hij mij veel werk uit handen genomen door contactpersoon te zijn voor mij bij de andere partijen, het aanwijzen van een goede notaris, bouwkundige keuring e.d. Daarnaast heeft hij met een kritieke en deskundige blik naar het aan te kopen object gekeken en mij voorzien van uitstekend advies, omtrent alle zaken”

13 januari 2015

Jasper, Funda.nl

“De-aankoper heeft ons onwijs goed geholpen bij de aankoop van onze eerste gezamenlijke woning. Hield ons van alle stappen op de hoogte en handelde snel en accuraat. We zijn erg blij dat we de-aankoper in de hand hebben genomen.”

9 januari 2015

Amy & Hans, Funda.nl

“Wij hebben initieel contact opgenomen met de Aankoper omdat wij gecharmeerd waren van zijn duidelijke aanpak en flexibiliteit (zie website). Wij zochten een huis in het segment waar veel startende stellen van onze leeftijd ook interesse toonde. De aankoper is bij meerdere bezichtigingen meegegaan, en heeft met ons 3 keer een bod uitgebracht. Hij legt duidelijk uit wat de te volgen stappen zijn, welke keuzes je moet maken, en brengt een hoop ervaring mee. Daarnaast is gebleken dat zijn kracht overduidelijk in het onderhandelen zit: wij zijn super blij met het resultaat en willen Menno daarvoor bedanken. Vandaar onze aanbeveling.”

1 januari 2015

Egon & Barbara, Funda.nl

“Hele prettige samenwerking: snelle communicatie, kundig en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader!”

12 december 2014

Sjoerd & Eva, Funda.nl

“Dag en nacht bereikbaar, nooit te beroerd om (soms domme) vragen te beantwoorden. Ik zou hem zo weer inhuren! Maakte het aankoopproces een stuk minder gestrest en veel leuker.”

14 oktober 2014

Colin & Nathalie, Funda.nl

“Menno is erg enthousiast en gedreven in zijn vak. Bij de aankoop van ons eerste appartement heeft hij ons super begeleid en geholpen. Zijn communicatie is duidelijk, en snel. Geen moment spijt van gehad.”

7 oktober 2014

Stefan en Jessica, widbm.nl

“Als relatief jonge mensen waren wij totaal onbekend in de zaken rondom het kopen van een huis. De eerste indruk van de aankoopmakelaar op de website was direct goed, zo ook het eerste telefonische contact. Hij kwam hierna bij ons thuis om dingen uit te leggen, bracht ons in contact met een goede hypotheekadviseur en was vrijwel altijd bereikbaar (ook ’s avonds). Daarnaast was het contact erg open en konden vragen gesteld worden die misschien al vaker waren gevraagd, maar hierdoor werd wel veel onzekerheid weggenomen. Op een gegeven moment dreigde de verkoop niet goed te gaan door fouten bij de bank, maar toen wij dit bespraken met de aankoopmakelaar, handelde hij hierin erg consequent en snel, waardoor wij uiteindelijk mede dankzij hem ‘het’ huis hebben gekocht waar wij ontzettend blij en trots op zijn. Vele malen dank, Menno!”

2 oktober 2014

Syrin Zwiers, widbm.nl

“Fijne vent. Sterk onderhandelaar. Niet duur.”

24 september 2014

Sander & Noreen, Funda.nl

“Menno was erg betrokken bij de aankoop van mijn appartement. We hebben regelmatig contact gehad en hij zorgde dat hij op de hoogte bleef van de voortgang en zette de verkoopmakelaar ook wat onder druk, iets wat ik zelf niet gedurfd had. Het plan moest wel wat aangepast worden omdat de verkoper niet inging op de biedingen, maar uiteindelijk heeft Menno wel het onderste uit de kan weten te halen. Hij kent alle ins en outs van dit vak. Zijn hulp en advies is echt onmisbaar geweest. Dankjewel!”

12 augustus 2014

Alinda Drogt, widbm.nl

“Menno heeft ons met heel veel geduld en enthousiasme geholpen bij het kopen van onze eerste koopwoning. Communicatie gaat soepel en erg snel. Hij weet zijn strategie voor de aankoop goed te bepalen om tot een scherpe prijs en voorwaarden te komen. Ik stond eerst wat sceptisch tegenover het in de hand nemen van een aankoopmakelaar, maar ik kan nu zeggen dat Menno zijn geld dubbel en dwars waard is.”

5 augustus 2014

L. Wassenaar, widbm.nl

“Menno heeft ons fantastisch geholpen bij de aanschaf van ons huis. Hij houdt zijn hoofd koel en behaalt heel overwogen het gewenste resultaat. We schakelen hem graag weer in :).”

26 juli 2014

Jan-Hendrik Kuperus, widbm.nl

“Makkelijke communicatie, altijd een antwoord en als hij iets niet weet, belt hij dezelfde dag terug met een antwoord. Hij heeft een prachtig huis voor ons aangekocht tegen een zeer scherpe prijs. Hij is zijn geld meer dan waard.”

7 juli 2014

Sanne & Fieke, widbm.nl

“Menno is een enthousiaste professional die laagdrempelig en zelfs in de weekenden en vanaf zijn vakantiebestemming in contact met ons en de verkopende partij is gebleven om de aankoop van ons eerste huis te verwezenlijken. Het was erg prettig om een eerste aankooptraject met iemand te doorlopen die het klappen van de zweep kent!”

12 juni 2014

Hester, widbm.nl

“Enthousiast, eerlijk en betrouwbaar.”

8 mei 2014

Meike Aartsen, widbm.nl

“Menno is a good advisor, I recommend him pretty much if you are buying your house for the first time and specially if you don’t speak Dutch, he is friendly, communicates clearly in english and the price that he charges is fair.”

10 maart 2014

Christian Roman, Funda.nl

“Menno Grandia (de-aankoper, Utrecht) heeft mij super geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Voor mij was alles nieuw, maar Menno is echt een expert op het gebied van aankopen. Hij heeft samen met mij de woning bezocht en hij heeft me altijd voorzien van objectief advies waardoor ik wist waar ik aan toe was. Op professionele, duidelijke manier heeft hij voor mij het contact onderhouden met de verkopende partij en heb ik mijn huis uiteindelijk voor een goede prijs kunnen kopen. Menno was altijd bereikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend. En ook bij het na-traject, alle stappen die moeten worden gezet nadat een bod is geaccepteerd, is Menno zeer betrokken geweest. Zo heeft hij ook in zijn weekend tijd gemaakt om bijvoorbeeld de koopovereenkomst met mij door te nemen en de koopovereenkomst te ondertekenen. Het is fijn zo’n ervaren, gedreven maar ook zeer enthousiaste makelaar naast je te hebben staan bij de koop van je huis!”

1 maart 2014

Danique Magis, widbm.nl

“Goede begeleiding en positieve feedback! Goed als sparring partner en goed met het onderhandelen. Eerlijk en duidelijk! Super!”

14 februari 2014

Mike ter Borg, widbm.nl

“Menno heeft mij uitstekend begeleid tijdens de aankoop van mijn eerste woning. Al vanaf het begin viel zijn enthousiasme op: hij heeft duidelijk zin om voor je aan de slag te gaan. In dezelfde week dat ik mijn appartement had gevonden konden we een afspraak maken voor een tweede bezichtiging. Alhoewel het naar mijn idee een relatief kleine klus betrof, was het duidelijk dat hij veel plezier beleefd aan het begeleiden van het aankoopproces. Hij heeft verstand van de (Utrechtse) markt, komt gedreven over en kijkt kritisch naar de woning in kwestie. Kortom: Menno is een zeer goede keus geweest!”

31 januari 2014

Michiel, widbm.nl

“Menno Grandia van www.de-aankoper.nl heeft voor mij de aankoop van een woning behartigd. No nonsens, duidelijke afspraken en snelle feedback kenmerken zijn werkwijze. Zijn kennis in het onderhandelingsspel is gedegen en heeft ertoe geleid dat ik veel minder dan de vraagprijs betaald heb voor deze woning. De vooraf afgesproken strategie is volledig uitgekomen…..maw, zeker een aanrader om gebruik te maken van zijn diensten.”

17 juli 2013

P.A. Luns, widbm.nl

“Door de zeer goede kennis van de huidige markt en goede onderhandelingstechnieken van Menno Grandia heb ik snel en voor een mooie prijs mijn huis op de Varkenmarkt in Utrecht kunnen kopen.”

25 mei 2013

Peter Nobel, widbm.nl

“Wij willen de aankoper bedanken voor alle inzet. Super!”

18 mei 2013

Jeanine en Richard van der Veer, widbm.nl

“Menno Grandia heeft mij geholpen met de aankoop van mijn woning aan de Draaiweg in Utrecht. Bij de eerste bezichtiging is hij al meegegaan. Door zijn aanpak, scherpe onderhandelingen en advies bijvoorbeeld op het gebied van de bouwkundige staat van de woning, de eisen m.b.t. het opleveren van de woning en het helder uitleggen van o.a. de koopakte, heb ik voor een scherpe prijs een fijn huis gekocht. Prettig was dat iemand me heeft begeleid die verstand van zaken heeft en waar je met al je vragen terecht kan.”

22 april 2013

Daphne Hofhuis, widbm.nl

“Ik ben zeer tevreden over de diensten van de aankoper. Recentelijk heeft de aankoper mij begeleid tijdens het aankoop proces van mijn woning. De onderhandelingsstrategie was echt van een heel andere insteek dan ik zelf voor ogen had. Daarin merkte ik goed de ervaring van het aankopen. De aankoper heeft duidelijk aan beide zijdes van de tafel gezeten. Uiteindelijk is de aankoopprijs lager geworden dan ik eerst in gedachte had. Verder vond ik het een enorme pre dat altijd meegedacht werd en dat er een enorme flexibele manier van werken gehanteerd wordt. Menno zelf is altijd bereikbaar en niks is hem te veel.”

4 april 2013

Vincent Cuelenaere, widbm.nl

“Al twee maal heeft Menno Grandia ons geweldig geholpen bij de aankoop van een pand. Beide keren heeft hij voor ons zeer scherpe onderhandelingen gevoerd en in beide gevallen is daar een mooi aankoopbedrag uitgekomen. Ik ben ervan overtuigd dat dit ons zelf niet zou zijn gelukt – de hulp van Menno is het naar mijn mening dubbel en dwars waard en ik zou hem daarom ook zeer aanbevelen. Hij is betrouwbaar, eerlijk over wat de mogelijkheden zijn, kent de markt goed en weet wanneer hij net iets verder kan gaan en/of wanneer het verstandiger is om een korte pauze in te lassen. Een aanrader wanneer je net dat beetje meer uit je aankoop wilt halen!”

2 april 2013

Jacintha van Beemen, widbm.nl

“Via een collega ben ik bij de aankoper terecht gekomen. Ik wilde eigenlijk geen aankoopmakelaar nemen en zelf onderhandelen, maar een collega zei dat ik de aankoper eens moest bellen. ’s Avonds (!) een afspraak gemaakt. Menno Grandia is gelijk mee naar de bezichtiging gegaan die week. Na een pittige onderhandeling zijn we op een hele goede prijs uitgekomen. De snelheid en onderhandelingsvaardigheden waren de eigenschappen waarop ik getipt werd. Dit heeft de aankoper dubbel en dwars bewezen. Ik kan iedereen de aankoper aanbevelen. Menno bedankt!!”

24 maart 2013

Pieter Willems, widbm.nl

Klanten beoordelen ons met een

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact