Experiences

10 years Aankoop­makelaar Utrecht

Aankoopmakelaar Utrecht has been active in Utrecht and its surroundings for over 10 years. Our agents purchase between 150 and 200 homes annually and inspect more than 1000 homes.

Thanks to the combination of experience and up-to-date knowledge of the Utrecht housing market, you can rely on a buyer’s agent who can advise you on the best price.

We offer attractive rates and can negotiate extra aggressively because we are independent and 100% focused on buyer representation.

Grandia Aankoopmakelaars work exclusively for the buyer, which is evident in our strong negotiations and attractive rates. Thanks to our public rates and transparent approach, you know exactly what to expect upfront.

How do others rate purchasing agent Utrecht?

In recent years, Aankoopmakelaar Utrecht have assisted hundreds of people in purchasing new homes. We are known for our excellent market knowledge, enthusiasm, commitment to keeping our promises, and quick responsiveness. Homebuyers rate Aankoopmakelaar Utrecht on average with a 9,6!

“Vanaf seconde één krijg je het gevoel dat alles goed komt, en dat maken ze ook waar. Zoek geen andere.”

“Very good support. Clear explanations. Fast response time. Always happy and smiling. A pleasant experience.”

“Laagdrempelig contact, snel schakelen en goed advies over het aankoopproces vanaf het moment van bieden.”

“Al vanaf dag 1 had ik vertrouwen in mijn aankoopmakelaar, reageren snel handelen snel en zijn betrouwbaar.”

“Voor de 2e keer een huis gekocht met Grandia. Heldere communicatie, korte lijntjes en altijd bereikbaar voor welke vraag dan ook. Ze zien snel de plus en minpunten van een huis en konden dit goed vertalen naar de wensen die wij hadden. Ondanks de drukte op de markt hebben we toch snel een huis kopen waar we echt verliefd op zijn voor een realistische prijs. Super service en hele fijne mensen om mee samen te werken. ”

“We zijn ontzettend goed geholpen door Grandia Aankoopmakelaars. Er was goede communicatie en hele goede hulp tijdens en na de bezichtigingen.”

“Het contact met Grandia verliep zeer soepel en de makelaar is enorm meedenkend en deskundig. Voor het geld wordt er enorm veel werk en stress uit handen genomen.”

“Super snel, vriendelijk en professioneel. Goed advies en resultaat. Daardoor zeer snel een woning kunnen vinden en kopen. Aanrader!”

“Just purchased my first home and I had a very good experience working with Wietse Grandia. Very clear communication throughout the process and quick to respond to any questions I have. He is also very knowledgeable about the Utrecht housing market and about house buying in general. I am very satisfied with the service I got and definitely recommend this makelaar to anyone who is looking to buy a place in Utrecht.”

“Daar waar wenselijk hebben we goed contact, te allen tijde bereikbaar. Enthousiast klein team dat staat voor het bedrijf en de klant. De aankoop is nog niet bij de notaris afgerond, de vraag van Funda om een beoordeling vind ik derhalve te vroeg komen.”

“It was amazing experience from first minute till end of the transfer process. The team take care about each single step. They are very professional!”

“Ik zou Grandia Aankoopmakelaars aan iedereen aanbevelen. Het inplannen van bezichtigingen verliep altijd snel en efficiënt. Tijdens de bezichtigingen kregen wij van Menno uitgebreid en deskundig advies over de woning, het verwachte onderhoud, eventuele verborgen gebreken, de buurt, mogelijkheden voor verbouwing etc. Ook kregen we na de bezichtigingen een prijsindicatie. Na een aantal bezichtigingen hebben wij uiteindelijk met behulp van Menno een prachtige woning aangekocht. Wij zijn ontzettend tevreden over de dienstverlening van Grandia en zouden ze zeker opnieuw inschakelen.”

“Erg prettig contact, betrokken, denkt goed mee, goed bereikbaar. Geholpen met oriënteren in de stad en vertalen van mijn wensen naar mogelijkheden.”

“Top agent! Wietse is friendly, helpful, quick to reply. Also good advice on when not to buy a house.”

“Grandia Aankoopmakelaars is een professioneel en doortastend bureau en wij hebben de samenwerking als enorm prettig ervaren. Menno en Wietse gaven ons vanaf het eerste contactmoment veel vertrouwen over de haalbaarheid van onze wensen. Tijdens (en buiten) de bezichtigingen was het contact prettig en relaxt. Beide heren zijn echte experts: ze hebben oog voor detail, stellen kritische vragen, zijn realistisch in hun bevindingen en weten enorm veel van wat er speelt in de woningmarkt. Daarnaast was de wisselwerking met het kantoor super! Bezichtigingen waren snel gepland en werd er flexibel omgegaan met onze verzoeken. Wij willen het team van Grandia enorm bedanken en mochten we ooit op zoek gaan naar een ander huis in de regio, dan weten we dat we jullie te vinden!”

“Goede communicatie en adviezen gedurende het hele traject. Uiteindelijk een mooie woning gevonden.”

“Ik kan Grandia makelaars zeer aanbevelen! Het was ontzettend fijn met hen samen te werken. In het begin meer contact met Kirsten via de mail en later ook makkelijke, korte lijntjes met Wietse. Dat was zeer prettig. Wietse en Menno zijn zeer kundig in wat ze doen met als resultaat dat we in korte tijd een woning konden aankopen in regio Utrecht in een toch alweer overspannen markt.”

“Wietse en Menno zijn goed bereikbaar, maken vliegensvlug afspraken en hebben binnen een paar weken ons aan ons droomhuis in Utrecht geholpen. Wij zijn erg tevreden!”

“Heel prettig in de omgang en de bereikbaarheid was top! We hebben een heel goed gevoel gehad tijdens onze zoektocht met Wietse.”

“Zeer deskundige, vlotte aankoopmakelaars met veel connecties. Zonder hen was het ons nooit gelukt om ergens tussen te komen in de oververhitte huizenmarkt van Utrecht.”

For a decade, we’ve garnered over 200+ positive reviews on Funda, boasting an average rating of 9,6!