Voordelen

Home/Voordelen

Voordelen van een aankoopmakelaar

Uit onderzoek is gebleken dat een aankoopmakelaar loont! Met andere woorden: de voordelen van een aankoopmakelaar zijn groter dan de kosten. Zo zijn er naast een scherpe onderhandeling ook voordelen te behalen bij het regelen van een taxatie en het afsluiten van een hypotheek.

Bereken hier direct uw voordeel!

Onafhankelijk en transparant!

de-aankoper onderscheidt zich ten opzichte van de traditionele (aankoop) makelaars, doordat de-aankoper maar één dienst verleent en dat is aankopen.

Belangenverstrengeling is met deze transparante aanpak uitgesloten. de-aankoper hoeft in de toekomst namelijk geen huis te verkopen aan de makelaar bij wie hij nu een huis aankoopt. Deze onafhankelijkheid maakt de weg vrij voor een professionele onderhandeling waarbij de-aankoper voor u tot het uiterste kan gaan!

Bekijk hier de uitleg van de NVM over het verschil tussen een aankoopmakelaar en een gewone makelaar:

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Bij de werkwijze van de-aankoper hebben de koper en de-aankoper hetzelfde belang, namelijk dat er scherp onderhandeld wordt. Aankoopmakelaar de-aankoper hanteert aantrekkelijke tarieven, bestaande uit een starttarief en een makelaarscourtage in de vorm van een procentuele opslag.

Naast een gedegen onderhandeling zal de-aankoper u begeleiden bij het voorspoedig doorlopen van de overige stappen van het aankooptraject. Kijk hiervoor ook op wat doet een aankoopmakelaar?

Vanaf het moment van aankoop tot aan de overdracht bij de notaris staat de-aankoper voor u klaar met advies en begeleiding.

de-aankoper-bemuurde-weerd-oost-utrecht