Voordelen van een aankoopmakelaar

Uit onderzoek is gebleken dat een aankoopmakelaar loont! Met andere woorden: de voordelen van een aankoopmakelaar zijn groter dan de kosten. Zo zijn er naast een scherpe onderhandeling ook voordelen te behalen bij het regelen van een taxatie en het afsluiten van een hypotheek.

Bereken direct uw voordeel
aankoopmakelaar de-aankoper utrecht oude gracht

Onafhankelijk en transparant

de-aankoper onderscheidt zich ten opzichte van de traditionele (aankoop)makelaars, doordat de-aankoper maar één dienst verleent en dat is aankopen.

Belangenverstrengeling is met deze transparante aanpak uitgesloten. de-aankoper hoeft in de toekomst namelijk geen huis te verkopen aan de makelaar bij wie hij nu een huis aankoopt. Deze onafhankelijkheid maakt de weg vrij voor een professionele onderhandeling waarbij de-aankoper voor u tot het uiterste kan gaan!

Bekijk de uitleg van de NVM

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Bij de werkwijze van de-aankoper hebben de koper en de-aankoper hetzelfde belang, namelijk dat er scherp onderhandeld wordt. Aankoopmakelaar de-aankoper hanteert aantrekkelijke tarieven, bestaande uit een starttarief en een makelaarscourtage in de vorm van een procentuele opslag.

Naast een gedegen onderhandeling zal de-aankoper u begeleiden bij het voorspoedig doorlopen van de overige stappen van het aankooptraject. Kijk hiervoor ook op wat doet een aankoopmakelaar?

Vanaf het moment van aankoop tot aan de overdracht bij de notaris staat de-aankoper voor u klaar met advies en begeleiding.

Klanten beoordelen ons met een 9,4

Neem direct contact op
aankoopmakelaar in utrecht Bermuurde Weerd Oostzijde 21

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact