De aankoopmakelaar van Utrecht!

Het team van aankoopmakelaar de-aankoper kent de huizenmarkt in Utrecht en geeft advies waar en wanneer u dat nodig heeft.

Omdat wij met een relatief klein team werken, kunnen we snel schakelen. Dankzij onze ervaring in Utrecht en het grote aantal huizen dat we in de afgelopen jaren hebben aangekocht, kunnen wij u precies vertellen waar u bij de aankoop van een huis in Utrecht rekening mee moet houden.

Is het de eerste keer dat u kennis met aankoopmakelaar de-aankoper maakt? Dan is de kans groot dat u Julie aan de telefoon krijgt. Zij plant de afspraken in met de aankoopmakelaars Menno Grandia en Wietse Grandia.

We stellen het team hieronder graag uitgebreider aan u voor:

de-aankoper beste aankoopmakelaar utrecht

Team

de-aankoper NVM aankoopmakelaar Menno Grandia RMT
de-aankoper NVM aankoopmakelaar Menno Grandia RMT

Menno Grandia RM (Register Makelaar)

Aankoopmakelaar Menno is oprichter en eigenaar van de-aankoper en aankoopmakelaar-exclusief. Hij is een gedreven Register Makelaar met een scherpe focus op een goed resultaat voor zijn klant.

Vanaf 2003 is Menno werkzaam in de makelaardij en heeft hij bij diverse bedrijven in de keuken gekeken. Na jaren te hebben gewerkt als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur heeft Menno zich gespecialiseerd als aankoopmakelaar in en om Utrecht. Menno is de eerste en de enige NVM makelaar die 100% aankoopmakelaar is in Utrecht. Hij verkoopt niet en hij taxeert niet. Dat is ook waar het verschil voor de klant gemaakt wordt. Alles draait bij Menno om aankopen.

In de relatief korte en intensieve trajecten werkt aankoopmakelaar Menno samen met de klant naar een overeenkomst en een goede overdracht. Door zijn transparante en duidelijke manier van werken, weet hij veel mensen te motiveren om de-aankoper in te schakelen bij de grootste aankoop van hun leven.

Menno is na jaren wonen in Wijk C verhuisd van de binnenstad van Utrecht naar het buitengebied ten zuiden van Utrecht. Menno heeft zijn droom werkelijkheid laten worden en heeft daar een woning laten bouwen in het buitengebied. Hij woont daar met zijn partner Lotte en hun drie kinderen Guus, Daantje en Roos. De combinatie van werken in de stad en ontspannen in een landelijke omgeving is voor hem de ideale afwisseling.

de-aankoper NVM aankoopmakelaar Wietse Grandia RMT
de-aankoper NVM aankoopmakelaar Wietse Grandia RMT

Wietse Grandia RM (Register Makelaar)

Aankoopmakelaar Wietse is in 2014 begonnen bij de-aankoper. Nadat hij in 2013 zijn economische studie in Groningen afrondde, begon de makelaardij te trekken. Na werkervaringen bij L’Oréal en IBM heeft hij de overstap gemaakt naar de-aankoper. Wietse is uitgegroeid tot een waardevolle aankoopmakelaar die zeer veel ervaring heeft opgedaan in de dynamische Utrechtse huizenmarkt de laatste jaren. Veel recente ervaring is cruciaal in een snel ontwikkelende huizenmarkt als die van Utrecht.

Wietse is sinds 2017 erkend RM (Register Makelaar). De ervaren en bedachtzame werkwijze van Wietse spreekt veel kopers aan en het is dan ook niet verrassend dat er veel familie en bekenden van zijn kopers terugkeren om hem in te schakelen als aankoopmakelaar in Utrecht.

Wietse is volop aan het genieten van de stad Utrecht. Hij woont met zijn partner Emma en zijn zoon Willem in de vooroorlogse wijk ‘Vogelenbuurt’. Een nabij het centrum gelegen gedeelte van Utrecht met veel karakteristieke stadswoningen net buiten de Singel van de stad.

Aankoopmakelaars Wietse en Menno zijn broers en kennen elkaar dus door en door. Door de samenwerking vanaf 2014 is een goed geolied bedrijf ontstaan dat al jaren behoort tot de top 3 NVM aankoopmakelaars in Nederland.

de-aankoper NVM aankoopmakelaar Julie Groen Front Office
de-aankoper NVM aankoopmakelaar Julie Groen Front Office

Julie Groen
Front Office

Julie is voor velen de eerste kennismaking met ons bedrijf. Enthousiast, doortastend en ervaren.. dat zijn de eigenschappen die onmisbaar zijn als verantwoordelijke van de binnendienst. Julie regelt het!

Naast haar opleiding Makelaardij en de jaren werkervaring binnen het vak heeft ze de opleiding tot patissier gevolgd. Na haar eigen bedrijfje gehad te hebben heeft ze meerdere ervaringen op gedaan in de sales en op operationeel vlak bij verschillende grote bedrijven.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus is Julie sinds een paar jaar weer terug in de makelaardij. De positie van de-aankoper binnen de Utrechtse makelaardij en de dynamiek van het aankopen heeft haar doen besluiten om de overstap te maken. Sinds 2017 maakt Julie deel uit van het team van de‑aankoper in Utrecht. Een mooie ontwikkeling voor een snel groeiend bedrijf als de‑aankoper.

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact