de-aankoper, de enige 100% NVM aankoopmakelaar van Utrecht

NVM aankoopmakelaar in Utrecht

de-aankoper, de enige 100% NVM aankoopmakelaar van Utrecht

Waarom is de-aankoper in 5 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste NVM aankoopmakelaar van Utrecht? Dat is tegelijkertijd een leuke en een lastige vraag om te beantwoorden. Als we naar de verschillen kijken met andere makelaars en aankoopmakelaars in Utrecht, dan komt er duidelijk één groot verschil naar voren: de-aankoper is de enige NVM aankoopmakelaar in Utrecht die maar één dienst verleent en dat is aankopen!

Onafhankelijke NVM aankoopmakelaar van Utrecht

de-aankoper taxeert niet, verkoopt niet, heeft geen online makelaarsactiviteiten, verhuurt niet, maar focust zich op één dienst: woningen kopen voor haar klanten! Hier maakt aankoopmakelaar de-aankoper het verschil. Door die focus is de-aankoper als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod in Utrecht en altijd op tijd om een afspraak te maken op het eerst mogelijke kijkmoment. Zo missen we geen belangrijke informatie of biedingsdeadlines die momenteel zo belangrijk zijn.

Hoe werkt een aankoopmakelaar?

de-aankoper reageert snel en staat klaar voor haar klanten. Dankzij deze heldere werkwijze zijn we niet druk met ‘andere activiteiten’. Alhoewel uitbreiding van het dienstenpakket soms erg verleidelijk is, focust de-aankoper zich voorlopig alleen op haar activiteiten als aankoopmakelaar in Utrecht. Geen twee petten op, geen belangenverstrengeling, maar transparantie en duidelijkheid.

Wilt u meer informatie of hulp bij het kopen van een woning? Neem contact op met de-aankoper om u te begeleiden bij het aankoopproces.

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact
2018-09-04T14:27:14+02:00