huis kopen in Utrecht

Een huis kopen in Utrecht is al lang geen ouderwets handjeklap meer!

In de zwaar overspannen woningmarkt is een huis kopen in Utrecht eerder topsport dan handjeklap. Er wordt niet meer onderhandeld. Kopers kunnen éénmalig een bod neerleggen en dan is het maar afwachten of dat bod het beste bod is. Het gaat hierbij niet alleen om de prijs, maar zeker ook om de voorwaarden. Bespreek de voorwaarden daarom zorgvuldig met je aankoopmakelaar.

Huis kopen in Utrecht: aankoopervaring

Het is zaak dat de aankoopmakelaar heel veel recente aankoopervaring heeft in zijn specifieke werkgebied. Zo kan hij op basis van locatie, het aantal geïnteresseerden en het aantal beschikbare woningen van datzelfde type, inschatten wat de betreffende woning ongeveer gaat opbrengen. Neem daarom altijd een lokale aankoopmakelaar met veel aantoonbare ervaring die voor jou het best gefundeerde bod uitbrengt.

Hoe kies je een aankoopmakelaar?

Het is lastig om een aankoopmakelaar te kiezen als je er geen ervaring mee hebt. Vraag eens rond in je netwerk van vrienden en kennissen die net een woning hebben gekocht of vraag de verkoopmakelaars met wie zij goede zakelijke contacten te hebben. Reviews kunnen je keuze wellicht bevestigen. Op funda.nl worden betrouwbare reviews per aankoopmakelaar weergegeven.

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact