aankoopmakelaar-utrecht NVM aankoopmakelaar starters en investeerders

Aankoopmakelaar voor starters en investeerders

Verreweg het grootste deel van onze Utrechtse klantenkring bestaat uit tweeverdieners, vaak met jonge kinderen. Onze overige klanten zijn veelal starters, beleggers, investeerders en ouders die voor studerende kinderen kopen. Op deze laatste groepen gaan we graag nader in.

Aankoopmakelaar voor starters

de-aankoper is de aankoopmakelaar in Utrecht voor starters op de hectische woningmarkt. Als je nog nooit een huis hebt gekocht, is het logisch dat je iemand meeneemt die dit dagelijks doet om je te behoeden voor alles wat er fout kan gaan. de-aankoper is een zeer ervaren aankoopmakelaar die Utrecht op z’n duimpje kent.

Allereerst zorgt de aankoopmakelaar ervoor dat je als starter als eerste binnen bent, zodat je ook echt kans maakt om die specifieke woning te kopen. Tijdens de bezichtiging zal je aankoopmakelaar je wijzen op verschillende eigenschappen van de woning en je vertellen of deze goed of juist niet goed zijn.

Vervolgens kan je aankoopmakelaar je adviseren over de waarde en over een concurrerend bod. Door onze uitstekende contacten proberen wij jou een betere onderhandelingspositie te geven dan de rest van de bieders. Tenslotte zorgt je aankoopmakelaar ervoor dat zaken goed op papier komen te staan.

Naast ondersteuning bij het aankoopproces kun je de-aankoper ook inschakelen voor zaken als hypotheek, taxatie en bouwkundige keuring. Wij hebben veel contacten in Utrecht en omgeving en kunnen je precies vertellen wie je waarvoor moet hebben.

Aankoopmakelaar de-aankoper is de NVM aankoopmakelaar voor starters in Utrecht!

Aankoopmakelaar voor investeerders of beleggers

Waar geld op de bank niet meer rendeert, zoekt men naar investeringen die wel renderen. Een appartement is zo’n investering. Utrecht is al jarenlang een uitstekende verhuurmarkt en daarom zijn er veel investeerders en particuliere beleggers die via onze bemiddeling hun eerste beleggingspand aanschaffen.

Soms kopen beleggers puur uit investerings- en rendementsoverwegingen, maar zeker ook om een studerend kind te huisvesten (zie ook ons blog over de hospitaregeling).

Het klinkt erg interessant en dat is het ook, maar let op de valkuilen:

  • Mag het appartement verhuurd worden?
  • Is er een gezonde vereniging van eigenaren (VVE)?
  • Hoeveel huurders mag ik hebben in welke situatie?

Zoek je ook een beleggingsobject of wil je gewoon een keer sparren over je situatie? Neem dan gerust eens contact met ons op en kom een kop koffie drinken op ons kantoor in het centrum van Utrecht.

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact