Aankoopmakelaar in Vleuten

Als aankoopmakelaar in Vleuten zien we dat de vraag naar huizen in deze gemeente fors stijgt. Het dorpse Vleuten ligt aan de rand van de stad Utrecht en is een ideale locatie om rustig te wonen en toch dicht bij de stad Utrecht te zijn.

De aankoopmakelaar die Vleuten kent!

Vleuten biedt een mix van oude en nieuwe woningbouw. Daardoor is het verstandig als uw aankoopmakelaar in Vleuten bekend is en u veel kan vertellen over de voor- en nadelen van elk bouwjaar.

De gemeente Vleuten is verdeeld over de oude kern, het nieuwe Vleuterweide, de omgeving van Maximapark en Haarrijn (het buitengebied van Vleuten) waar de nieuwe wijk Haarzicht ontwikkeld wordt. De oude Kern van Vleuten bevat oudere, soms karakteristieke woningen. De moderne wijk Vleuterweide is gerealiseerd tussen 2005 en 2012 en bevat relatief nieuwe woningen. Kenmerkend is dat de woningen in deze wijk volgens de oude jaren ‘30 stijl gebouwd zijn.

Voordelen van een NVM aankoopmakelaar in Vleuten

de-aankoper heeft als aankoopmakelaar in Vleuten al jaren ervaring. Wij kennen de wijken en kunnen u goed adviseren over de prijs, kwaliteit en de juiste strategie. Bovendien weet de-aankoper wat er op de huizenmarkt in Vleuten speelt en hoe een bepaalde woning in de markt ligt. Aankoopmakelaar de-aankoper is volledig onafhankelijk en specialist in snel een huis aankopen.

Ligging en voorzieningen in Vleuten

In Vleuten zijn alle denkbare voorzieningen zoals sportvelden, ziekenhuis, bibliotheek en een standskantoor binnen handbereik. Vleuterweide beschikt over een modern winkelcentrum voorzien van grote winkels, speciaalzaken en diverse horecagelegenheden. In het Parkbos De Haar en het Maximapark kunnen natuurliefhebber hun hart ophalen. Vleuten heeft een eigen treinstation, een goede busverbinding en ligt heel centraal ten opzichte van de uitvalswegen A2 en A12 rondom Utrecht.

Een aantal highlights van Vleuten:

Ontwikkelingen in Vleuten

Vleuten maakt onderdeel uit van de regio Leidsche Rijn en grenst aan de wijk De Meern. In Leidsche Rijn worden tot aan 2025 naar verwachting 33.000 woningen gebouwd waar ongeveer 100.000 mensen kunnen wonen.

Wilt u toch liever dichter aan de andere kant van de stad Utrecht wonen? Dan kunt u ook uitwijken naar de omliggende plaatsen zoals Zeist of De Bilt.

Aangekocht in Vleuten

Door onze ervaring als aankoopmakelaar in Vleuten kunnen wij u goed adviseren over prijs, kwaliteit, strategie en vergroten wij door onze uitstekende contacten uw kansen op een woning in Vleuten! Bekijk hieronder een selectie van de aankopen in Vleuten.

Bel 030 21 203 54
Kom langs!
NVM aankoopmakelaar in vleuten en de meern plattegrond

Aangekocht in Vleuten

de-aankoper is de aankoopmakelaar van Vleuten. Het maakt niet uit in welke wijk u zoekt. Wij weten wat er op de huizenmarkt speelt en kennen de verschillende wijken. Hierdoor kopen wij veel woningen aan. Bekijk hieronder een selectie van de aankopen in Vleuten.

aankoopmakelaar utrecht aangekocht beeldentuinlaan vleuten

Beeldentuinlaan
Vleuten

aankoopmakelaar utrecht aangekocht duizendknooplaan vleuten

Duizendknooplaan
Vleuten

aankoopmakelaar utrecht aangekocht houtwerf vleuten

Houtwerf
Vleuten

aankoopmakelaar utrecht aangekocht utrechtse heuvelrug vleuten

Utrechtse Heuvelrug
Vleuten

aankoopmakelaar utrecht aangekocht waterbieslaan vleuten

Waterbieslaan
Vleuten

aankoopmakelaar utrecht aangekocht wilgenrooslaan vleuten

Wilgenrooslaan
Vleuten

Bekijk alle woningen

de-aankoper is gespecialiseerd in


Widget not in any sidebars

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact