Aankoopmakelaar in Leidsche Rijn

Naast aankoopmakelaar in Utrecht zijn we ook aankoopmakelaar in Leidsche Rijn. Goed geïsoleerde woningen met een modern karakter. Het is heerlijk wonen in deze frisse omgeving, dichtbij voorzieningen en met goede ligging ten opzichte van snelwegen en openbaar vervoer. De oude binnenstad van Utrecht ligt op 20 fietsminuten en is dus binnen handbereik.

De aankoopmakelaar die Leidsche Rijn kent!

Door onze ervaring als aankoopmakelaar in Leidsche Rijn kunnen wij u goed adviseren over prijs, kwaliteit en strategie. Dankzij onze uitstekende contacten met verkopend makelaars in Leidsche Rijn vergoten wij uw kansen op een woning in deze populaire wijk!

Een aankoopmakelaar in Leidsche Rijn bespaart tijd en geld

Leidsche Rijn is de grootste nieuwbouwlocatie van Nederland. Er wordt nog volop gebouwd maar ook al veel verhuisd binnen de wijk Leidsche Rijn. Met regelmaat komen hier mooie woningen vrij, van appartementen tot vrijstaande woningen. Als aankoopmakelaar houden we de ontwikkelingen in Leidsche Rijn goed in de gaten.

Voordelen van wonen in Leidsche Rijn

De grote voordelen van deze wijk zijn de jonge leeftijden van de woningen. Daar komen extra voordelen bij zoals goede isolatie van de huizen, goede voorzieningen in de wijk voor alle leeftijden en een perfecte ligging ten opzichte van de uitvalswegen. Leidsche Rijn ligt ontzettend centraal! Met de snelwegen A2 en A12 vlakbij bent u binnen drie kwartier in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch.

NVM aankoopmakelaar in leidsche rijn plattegrond

Leidsche Rijn centrum

Het nieuwe centrum van Leidsche Rijn heeft een levendig stadshart met woningen voor jong en oud, waar daadwerkelijk alles te vinden is. Een eigen NS-station, bussen, voorzieningen als horeca, cultuur, winkelcentrum, ziekenhuis, bibliotheek, hotel en diverse kantoren.

Een aantal highlights van Leidsche Rijn:

Ontwikkelingen in Leidsche Rijn

De regio Leidsche Rijn strekt zich uit over de wijken Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Tot 2025 worden er in dit gebied 33.000 woningen gebouwd waar ongeveer 100.000 mensen kunnen wonen.

Toch liever een oudere woning die blaakt van karakter? Dan is het wellicht verstandig om uit te wijken naar de ‘oude’ stad Utrecht. Of omliggende plaatsen zoals Zeist of De Bilt.

Aangekocht in Leidsche Rijn

de-aankoper is de aankoopmakelaar in Leidsche Rijn. Wij weten wat er op de huizenmarkt speelt en kennen de verschillende wijken. Hierdoor kopen wij veel woningen aan. Bekijk hieronder een selectie van de aankopen in Leidsche Rijn.

Bel 030 21 203 54
Kom langs!

Aangekocht in Leidsche Rijn

de-aankoper is de aankoopmakelaar van Leidsche Rijn. Het maakt niet uit in welke wijk u zoekt. Wij weten wat er op de huizenmarkt speelt en kennen de verschillende wijken. Hierdoor kopen wij veel woningen aan. Bekijk hieronder een selectie van de aankopen in Leidsche Rijn.

aankoopmakelaar utrecht aangekocht koldijksterraklaan 2 leidsche rijn

Koldijksterraklaan
Leidsche Rijn

aankoopmakelaar utrecht aangekocht monarchvlinderlaan leidsche rijn

Monarchvlinderlaan
Leidsche Rijn

aankoopmakelaar utrecht aangekocht kreekraklaan leidsche rijn

Kreekraklaan
Leidsche Rijn

aankoopmakelaar utrecht aangekocht miles davisstraat leidsche rijn

Miles Davisstraat
Leidsche Rijn

aankoopmakelaar utrecht aangekocht vlindersingel leidsche rijn

Vlindersingel
Leidsche Rijn

aankoopmakelaar utrecht aangekocht koldijksterraklaan leidsche rijn

Koldijksterraklaan
Leidsche Rijn

Bekijk alle woningen

de-aankoper is gespecialiseerd in


Widget not in any sidebars

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact