Aankoopmakelaar in De Meern

We zien als aankoopmakelaar in De Meern dat de populariteit van deze locatie de laatste jaren sterk groeit. De Meern maakt samen met Vleuten deel uit van de Gemeente Utrecht. In de Meern vindt u vooral eengezinswoningen uit de bouwperiode 1960-1970 en 1991-2010. Het is een ideale plek om rustig te wonen, met het centrum van Utrecht op nog geen 20 minuten fietsen.

Een aankoopmakelaar die De Meern kent

De Meern voelt als een dorp, met een oude kern waar afwisselend oudere en nieuwe bouw staat. Een groot gedeelte van de woonwijken bestaat voornamelijk uit moderne woningen. Als u een huis in De Meern zoekt dan is het verstandig als uw aankoopmakelaar in De Meern bekend is en u veel kan vertellen over de voor- en nadelen van elk bouwjaar.

Voordelen van wonen in De Meern

De voorzieningen in De Meern zijn goed geregeld en het ontbreekt er dan ook aan niets. Bijvoorbeeld een aantal basisscholen, kinderopvang, een winkelcentrum, een bouwmarkt en een tuincentrum. Voor een regionaal biertje op het terras strijk je neer bij Bierbrouwerij Maximus en voor cultuur loop je een stukje verder naar Castellum Hoge Woerd. De Meern heeft een goede busverbinding en ligt heel centraal ten opzichte van de uitvalswegen A2 en A12 rondom Utrecht.

Een aantal highlights van De Meern:

NVM aankoopmakelaar in De Meern

Door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in De Meern kunnen wij u goed adviseren over prijs, kwaliteit en strategie. Daarnaast vergroten wij uw kansen op een woning in De Meern dankzij onze uitstekende contacten!

Wilt u toch liever een oudere woning die blaakt van karakter? Dan kunt u ook uitwijken naar de ‘oude’ stad Utrecht of omliggende plaatsen zoals Zeist of De Bilt.

Aangekocht in De Meern

de-aankoper is dé aankoopmakelaar in De Meern. Wij weten wat er op de huizenmarkt speelt en kennen de verschillende wijken. Hierdoor kopen wij veel woningen aan. Bekijk hieronder een selectie van aangekochte huizen in De Meern.

Bel 030 21 203 54
Kom langs!
NVM aankoopmakelaar in vleuten en de meern plattegrond

Aangekocht in de Meern

de-aankoper is de aankoopmakelaar van de Meern. Het maakt niet uit in welke wijk u zoekt. Wij weten wat er op de huizenmarkt speelt en kennen de verschillende wijken. Hierdoor kopen wij veel woningen aan. Bekijk hieronder een selectie van de aankopen in de Meern.

aankoopmakelaar utrecht aangekocht rijksstraatweg de meern

Rijksstraatweg
De Meern

aankoopmakelaar utrecht Prinses Beatrixlaan 13 3454 AH De Meern

Prinses Beatrixlaan
De Meern

aankoopmakelaar utrecht aangekocht nirrewortel de meern

Nirrewortel
De Meern

aankoopmakelaar utrecht aangekocht riesenberg de meern

Riesenberg
De Meern

aankoopmakelaar utrecht aangekocht prinses beatrixlaan de meern

Prinses Beatrixlaan
De Meern

aankoopmakelaar utrecht aangekocht secundusweg de meern

Secundusweg
De Meern

Bekijk alle woningen

de-aankoper is gespecialiseerd in


Widget not in any sidebars

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact